Over

Rob Reyners is geboren op 29 april 1991, komt uit Roermond, woont in Roermond en studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht.
Hij is een duizendpoot; zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en les geven.
Ondanks zijn jazz studie zingt en maakt Rob muziek in allerlei stijlen; jazz, pop, musical, wereldmuziek en zelfs soms (semi-)klassiek.
Ook het inspreken van films of commercials als voice-over is Rob niet onbekend.

In januari 2013 presenteerde hij zijn eerste CD “Haven’t Met You Yet” en in september 2015 maakte hij zijn tweede CD “The Winner”.
Deze tweede CD maakte Rob naar aanleiding van het winnen van de EuJazz Young Talent Award in 2013.
In 2016 won hij de Sweet Sorrow Award.

Rob produceert daarnaast samen met collega en goede vriend Bart Segers allerlei voorstellingen onder de bedrijfsnaam ‘OH producties’.
In 2017 zijn ze gevraagd voor de grote productie opera bouffe Schinderhannes, in 2017 en 2018 organiseerden ze de succesvolle interdisciplinaire shows ‘Rob Reyners and Friends’ en in 2018 de druk bezochte theatertournee ‘Kent U Deze Nog?’, met daarvan de reprise in 2019.
Ook worden Bart en Rob regelmatig gevraagd om workshops te geven bij o.a. koren, toneelverenigingen, scholen en bedrijven.
Er staan nog veel producties op de planning voor de komende jaren, zowel grote als kleine voorstellingen.

Rob is een harde werker en zit boordevol creativiteit.
Hij is open minded, houdt van samenwerken en is altijd in voor een uitdaging.
Muziek is zijn grootste passie. Hij kan zijn stem aan iedere muzikale situatie aanpassen en is daarom in staat om op te treden met een pianist, een trio, kwartet, kwintet of zelfs een complete bigband!
Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring met het optreden in allerlei settings, waaronder een behoorlijk aantal bands waarvan hij zelf de oprichter was.
Een theatervoorstelling, een huwelijksceremonie, een feest, een uitvaart, een festival, een huiskamerconcert, als achtergrondmuziek; niets is Rob onbekend.
In combinatie met zijn unieke performance is ieder optreden een genot om naar te kijken.

Zijn motto:
“Dood gaan we toch, dus dan kunnen we beter genieten van ’t leven!”

Portfolio Rob Reyners.pdf

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.